Avfest Temsilciliklere Yeşil Işık Yaktı

Avfest Temsilciliklere Yeşil Işık Yaktı

Piyasaya çıktığı günden bu yana liderlik koltuğunu elinden bırakmayan doğada yaşam, avcılık, atıcılık, balıkçılık ve festival dergisi Avfest Dergi Yayın Kurulu, yoğun talep üzerine temsilciliklerini oluşturma kararı aldı.

Klasmanında Türkiye'nin en kaliteli ve içerik zenginliğine sahip yayınını çıkardıklarını belirten Avfest Dergi Yayın Grubu yetkilileri yaptığı açıklamada, "Bilgilendirmenin yanı sıra hayvan katliamına tedbir getiren, koruyucu, gelişimci ve bilinçli avcılığa yönlendirici etkilere sahip olan dergimiz, beklenenin üzerinde ilgi gördü. Hedeflediğimiz oranlar aşıldı ve sadece Türkiye'den değil, dünya ülkelerinden de aboneliklerimiz oluştu. Bu gelişime paralel olarak Türkiye'deki yoğun talepleri karşılamak ve ulaşılmayan ücra noktalara kadar erişmek için, temsilciliklerimizi oluşturma kararı aldık. Uzunca bir süredir var olan bu talep ile sektördeki lider konumumuzu birkaç basamak daha yukarıya taşıyacağımız bir gerçek. Yayıncılık geçmişimizin izinde bir kez daha okurları ve tüketiciyi memnun edecek gelişmeler için kolları sıvadık." ifadelerine yer verdiler.

Outdoor mağazaları, av bayileri, avcı kulüpleri, doğa konaklama ve yeme içme alanları gibi ticari işletmelerden oluşacak temsilciliklerden hiçbir bedel ya da teminat alınmayacağının da altını çizen yetkililer, başvuru sıralaması göz önünde bulundurularak yapılan sözleşmeler sonrasında stant ve ürün gönderiminin aylık periyotta gerçekleşeceğini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.