AVM'lerin çözüm ortağı: "Ajans Fox Grup"

AVM'lerin çözüm ortağı: "Ajans Fox Grup"

Ajans Fox Grup Kurucusu Seda Bilgehan, organizasyon konusunda titiz ve disiplinli bir çalışma sergilediklerini belirtiyor.

Organizasyon sektöründe anahtar teslim projelere imza atan Ajans Fox Grup, alışveriş merkezlerine bu alanda güçlü bir çözüm ortaklığı sunuyor.

Seda Bilgehan yönetiminde, konser, söyleşi, yarışma, çocuk ve yetişkin tiyatroları, çocuk ve yetişkin atölyeleri, açılış organizasyonları, lansman, ürün tanıtımı, defile, halkla ilişkiler, dekorasyon hizmetleri ve anket çalışmalarıyla müşterilerine dolu dolu bir hizmet yelpazesi sunan Ajans Fox Grup, başarılı referanslarına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

seda1.jpg

Gerçekleşecek proje ve organizasyonlarda ayrıntılara büyük önem verdiklerini hatırlatan Seda Bilgehan, “Her şeyi son ana kadar tekrar tekrar kontrol ederiz. Tüm çalışma arkadaşlarımız, organizasyondan en az 3 saat önce hazırlıklarını tamamlar. Ben halkla ilişkilerin gücüne inanıyorum ve bütçe ayırıyorum. Organizasyonlarımızın öncesi ve sonrasında yazılı basın ve dijital mecralarda etkili tanıtımlar yaparak, etkinlikten herkesin haberinin olmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

Alışveriş merkezlerinin organizasyonlar konusunda Ajans Fox Grup’u tercih etmelerindeki önemli nedenlerden birinin de markaya etkinlik öncesi ve sonrasında sağladıkları medya görünürlüğü olduğunu belirten Bilgehan, “Bizim yaptığımız etkinlikler yerel ve ulusal basında da büyük yankı uyandırıyor” dedi.

Özellikle alışveriş merkezleri için, avm içinde ve çevresinde yaptıkları eğlenceli anketlerle müşterilerin ne tür etkinlikler beklediğine ilişkin veriler topladıklarını ve planlamaları da bu bilgiler ışığında oluşturduklarını kaydeden Seda Bilgehan, “Anket sonuçları doğrultusunda yöneticilerle birlikte daha doğru projeler gerçekleştirebiliyoruz. Bu da bizim önemli bir hizmetimiz ve başarılı sonuçlar almamızdaki en önemli etkenlerden biri” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.