AVRASYA OSB İLETİŞİM AJASINI SEÇTİ

AVRASYA OSB İLETİŞİM AJASINI SEÇTİ

Sanayi ve lojistik sektörünün öncü isimlerinin bir araya gelerek 1.5 Milyar TL yatırım ile hayata geçirdiği Avrasya Organize Sanayi Bölgesi,

Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğine sahip. 7 Milyona yakın çalışabilir insan nüfusu ile Türkiye’nin en modern organize sanayi bölgesi olan Avrasya OSB’nin tüm iletişim çalışmalarını NİŞ PR yürütecek…İş ortakları ile uzun soluklu bağlantılar kuran NİŞ PR, profesyonel iletişim çalışmaları ile yıllardır sektörün önde gelen isimlerinden. NİŞ PR; kamu kurumlarına, lider ulusal ve uluslararası saygın birçok “iş ortağına”, marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla stratejik iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri sunuyor. 

Müşteri portföyünü her geçen gün büyüten NİŞ PR’ın hizmet verdiği markalar arasında; Beypazarı Doğal Maden Suyu, Final Okulları, Termikel, Alçıbay A.Ş, Astor AŞ, Lokman Hekim Hastaneleri, Ruan Fuarcılık, So Fuar, Domino Fuarcılık, Plexus Fuar, Rem Fuarcılık, Mimar ve Mühendisler Grubu yer alıyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.