Avrupa Birliği Projesi Karabağlar'da düzenlenecek

Avrupa Birliği Projesi Karabağlar'da düzenlenecek

Karabağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu'nun 2017-2019 yılları arasında koordinatörlüğünü yürüteceği “Learning Through Landscapes” (Doğada Öğrenme) adlı Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesinin ilk toplantısı İzmir’de düzenlendi.

Toplantıda ülkeler arasında yapılacak 2 yıllık çalışma programı belirlendi. Proje ortağı olarak Avrupa’dan Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Güney Kıbrıs ile Türkiye’den Kırşehir ve Şırnak’ın katıldığı organizasyon süresince proje ortakları derslere katılarak öğrencilerin çalışmaları ve okul işleyişi hakkında bilgiler aldı. Proje kapsamında çeşitli aktivitelerin yanısıra İzmir’i tanıtan geziler düzenlendi.


Toplantı ve düzenlenen etkinliklerle ilgili bilgi veren Karabağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürü Serkan Kale, başarılı bir organizasyonun altına imza attıklarını ifade ederek, ''Misafirler ülkemize, kültürümüze ve modern eğitim sistemimize hayranlıklarını ifade ettiler. Kendilerini ağırlamaktan büyük keyif aldık'' dedi. Proje kapsamındaki bir sonraki toplantı 4-18 Mayıs 2018 tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.