Avrupa Hareketlilik Haftası, Bornova'da etkinliklerle sürüyor

Avrupa Hareketlilik Haftası, Bornova'da etkinliklerle sürüyor

Avrupa Hareketlilik Haftası Bornova'da Bornova Belediyesi'nin düzenlediği programlarla devam ediyor.

MEDYA EGE - Bu yıl Şehrini Keşfet ve Gelecek Enerjini Koru / Save Energy olarak belirlenen sloganıyla tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası, Bornova'da Bornova Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle devam ediyor.

dsc-8014.jpg

Bornova Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftasına ilişkin yapılan açıklamada "Bornova'da hareket başladı. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında hazırladığımız programda Homeros Vadisi Trekking etkinliği, bisiklet turu, eğitim ve anket çalışmaları ile atölye çalışmaları ayrıca temel ısınma hareketleri, sabah sporları ve yoga dersleri yer alıyor" denildi.

dsc-8106.jpg

Öte yandan Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da Avrupa Hareketlilik Haftası programına ilişkin "Hafta kapsamında hazırladığımız programda Homeros Vadisi Trekking etkinliği, bisiklet turu, eğitim ve anket çalışmaları ile atölye çalışmaları ayrıca temel ısınma hareketleri, sabah sporları ve yoga dersleri yer alıyor. Ayrıca haftaya çocuklarında katılımını sağlamak için Mevlana Mahallesi’nde bulunan Toplum Bilim Merkezi’mizde çeşitli bilim kampları açıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.