Avrupa kenti olma yolunda hedefler büyüyor, Foça Büyükdeniz sahili yenilendi!

Avrupa kenti olma yolunda hedefler büyüyor, Foça Büyükdeniz sahili yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça Büyükdeniz Sahili'ndeki inşaat çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZBETON A.Ş. 2022 yılı içinde yollardan kentsel dönüşüme, kent mobilyalarından çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda İzmirlinin yaşam konforunu artıran çalışmalar yapmıştı.

Bu çalışmalar kapsamında Foça Büyükdeniz Sahil Yenileme Projesi de yer almıştı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Foça'nın sahil şeridinin yeni yürüyüş yollarına, bisiklet yoluna ve İZBETON üretimi kent mobilyalarına kavuştuğu bir video ile duyuruldu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Kadri Mutlu ve Foça'da yaşayan vatandaşların yer aldığı videoda yer alan isimler, çalışmalardan dolayı oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi.

İZBETON inşaat teknikeri Ahmet Caymaz ise yapılan düzenlemeye ilişkin, "Büyükdeniz Sahili, 14 bin metrekare alan üzerinde içinde bisiklet yolu var. Aydınlatmaları yeniledik. Kent mobilyalarını koyduk. Olumlu dönüşler oluyor, aydınlatmanın iyi olduğuna dair. Kent mobilyalarının özellikle faydalı olduğuna dair." ifadelerini kullandı.

'İZMİR'İ AVRUPA KENTİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

tunc-soyer-y.jpg

Sosyal medya hesabından yapılan çalışmalara ilişkin konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, "Sadece Foça'yı değil, tüm İzmir'i bir Avrupa kenti haline getireceğiz." açıklamalarında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.