Avrupa'nın en sevilen oyunlarından Neredeyse Eşittir, Karşıyaka'da ücretsiz sahnelenecek

Avrupa'nın en sevilen oyunlarından Neredeyse Eşittir, Karşıyaka'da ücretsiz sahnelenecek

Karşıyaka Belediyesi, Avrupa'nın en sevilen oyunlarından biri olan Neredeyse Eşittir'i Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak sahneleyecek.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, Kumbaracı50'nin ondokuzotuz atölyelerinde bir araya gelen bir ekipten oluşan Tiyatro•da, İsveçli yazar Jonas Hassen Khemiri'nin Avrupa'da çok sık oynanan ve içinde yaşadığımız ekonomik düzeni mercek altına alan oyunu Neredeyse Eşittir'i seyirciyle buluşturacak.

24 Aralık 2023 Pazar günü saat 20.00’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sahnelenecek oyuna ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Karşıyaka’mızın sanat hayatına katkı sunmaya devam ediyoruz. Ücretsiz oyuna tüm sanatseverleri bekliyoruz" cümleleri ile davette bulunuldu.

3528393-82779c5be813b771e7f2d2debb3b6933.jpg

NEREDEYSE EŞİTTİR

İsmail Sağır’ın yönetmenliğinin yanında dekor ve ışık tasarımını yaptığı, Hasret Güneş’in çevirdiği oyunun yönetmen yardımcılığı görevini Tiyatro•da oyuncularından Anıl Şafak Kaçar üstleniyor. Kostümler, Candan Seda Balaban’ın dokunuşlarıyla, ekip işi olarak ortaya çıkarken müzikler Onur Kahraman’ın oyuna özgü üretimi, afiş tasarımı ise Tiyatro•da oyuncularından Aycan Kızılkaya’ya ait. Neredeyse Eşittir’de karakterleri Anıl Şafak Kaçar, Aygen Tezcan, Esra Erkuş Dutipek, İsmail Sağır, Murat Altınışık, Selin Kitiş oynuyor.

640x360.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.