Avukat katipleri birleşti

Avukat katipleri birleşti

İzmir Barosu bağlı avukatların hukuk ofislerinde çalışan katip, sekreter ve büro çalışanları, İzmir Avukat Katipleri, Sekreterleri ve Büro Çalışanları Dayanışma Derneği çatısında bir araya geldi.

İzmir Barosu bağlı avukatların hukuk ofislerinde çalışan katip, sekreter ve büro çalışanları, İzmir Avukat Katipleri, Sekreterleri ve Büro Çalışanları Dayanışma Derneği çatısında bir araya geldi.  Kısa adı İZAVKASDER olan derneğin başkanı Avukat Katibi Veysi Kanat, “Amacımız mesleki dayanışmayı attırmak ve daha eğitimli, daha kültürlü, daha çok iletişim halinde olabilmek” dedi.

Herkes bir gevşeklik içinde. Bizim mesleğin kalitesi iyice düştü. Sokaktan adam almaya başladılar. Bizler bu alanda kendimizi yetiştirmiş insanlarız. Bu meslekte olanlar olarak birlikte hakkımızı hukukumuz arayalım. Kendi kalitemizi ortaya koyalım ve bununla iş hayatında var olalım. Amacımız bu alanda çalışmak isteyenleri eğitim vererek onların kalitesini yükseltmek. Biliyoruz ki, bu mesleği yapanların kalitesi yükseldiğinde mesleği yapanların da kazanımları yükselecektir.

‘Git avukatın gelsin’ sözünü yok etmek istiyoruz. Biz kalitemizin yükseltir ve birlik içinde olursak, bu işi yaptığımızda karşımıza gelen kim olursa olsun, ‘Git avukatın gelsin’ diyemez. Hem yetkili olduğumuzu, hem bilgili olduğumuzu hem de birlik içinde eğitim gördüğümüzü düşüneceklerdir. Bizler eğitimli ve kaliteli eğitimlerle mesleği üst sıraya çıkartabilirsek, bunun karşılığını da saygı olarak karşımızda duran her kesimden alabileceğimizi düşünüyoruz. Bunun içinde eğitim bizim dernek içindeki en büyük projemizdir. “

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.