Avustralya’ya donuk sıvı yumurta ihracatı

Avustralya’ya donuk sıvı yumurta ihracatı

Türkiye’nin tek çatı altına toplanmış en büyük ve tam entegre yumurta üretim tesisine sahip Güres Group, bu ay içinde Avustralya'ya donuk sıvı yumurta ihraç ederek, ihracat yaptığı kıta sayısına beşincisini ekledi.

Güres Group, değişen tüketici eğilimlerine paralel olarak ürün ve hizmet yelpazesini çeşitlendirerek, yenilikçi ürünleriyle yumurta sektöründe fark yaratıyor ve başarı grafiğini hızla artırıyor. Uluslararası standartlarda ürettiği ürünlerinin kalitesi ve güvenirliğiyle global bir başarı elde eden Güres Group, donuk sıvı yumurta ürününü daha önce de Katar, Dubai, Kuveyt gibi ülkelere de ihraç etmişti.

251335-1.jpg

Güres Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güres, “Yarım yüzyılı aşan geçmişimizde, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı; paydaşlarımız için değer yaratmayı, markamızın varoluş nedeni olarak benimsedik. Avustralya'yla başladığımız yeni iş birliğimiz, bizi Dünya’nın 5 kıtasında iş yapan bir organizasyon haline getirdi. Okyanus ötesi ve farklı bir kıta olan Avustralya’ya ürün ihraç etmek bizi hayli sevindirdi ve heyecanlandırdı. Bu ihracatımız, diğer ürün çeşitlerimizde birçok ülkeye yaptığımız ihracatlarımızda olduğu gibi ürünlerimizi dünyada hak ettiği yere taşıma hedefimize ulaşmamız için önemli bir adım atmamızı sağladı. Hem yönetim hem de çalışanlarımız olarak bu vizyonumuzu ve hayallerimizi gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Güres Group olarak bundan sonra, Avustralya'da ve dünyanın birçok yerinde ürünlerimizi tüketen milyonlarca müşterimizin hayatlarına olumlu ve sağlıklı bir etki yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.