Ayakkabıcıların sorunları roman oldu

Ayakkabıcıların sorunları roman oldu

Uzun yıllar Ayakkabıcılar Sitesi’nde ayakkabı imalatı yaparak geçimini sağlayan Kemal Kenar'ın, ayakkabıcı esnafının sorunlarını ele aldığı romanı okuyucu ile buluşuyor.

Uzun yıllar ayakkabıcılar sitesinde ayakkabıcılık yapan Kemal Kenar, emekli olduktan sonra hem kendi yaşanmışlıklarını romanlaştırdı, hem de roman içine sektörün sorunlarını işledi.
Uzun bir çalışmanın sonucu “Esnaf” romanının ortaya çıktığını söyleyen Kemal Kenar, Ayakkabıcılar Sitesi’nde düzenlediği imza etkinliği ile kitabını okuyucuları ile buluşturdu.

Yazdığı kitabını bir mektup ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderen Kemal Kenar, “Sayın Cumhurbaşkanımıza hem kitabımızı takdim etmek hem de sektörün kronikleşmiş sorunlarını birinci ağızdan kendisine iletmek istedim. Umuyorum Sayın Cumhurbaşkanımız sesimizi duyacaktır” diye konuştu.

kemalkenar.jpeg

“Roman kurgusunu ihmal etmedim”

Bir romanda olması gereken tüm kurgunun bulunduğunu, aşk ve heyecanın da ihmal edilmediğini söyleyen Kenar, “Ayakkabıcılara içerden bir bakış sunmak, bunu yaparken hem duygusal hem de sektörün acı gerçeklerini okuyucuyla buluşturmayı hedefledim. Umuyorum başarılı olmuşumdur” dedi.

Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’nde yapılan imza etkinliğine Ayakkabıcılar Odası yönetiminden temsilciler ve ayakkabıcı esnafı katılım gösterdi.

imza1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.