Ayakkabınızın içine sabun koyup bekletirseniz...

Ayakkabınızın içine sabun koyup bekletirseniz...

Ayakkabınızın içerisine sabun koyup beklettiğinizde sonuca inanamayacaksınız!

Daha bakımlı görünen ayakkabılara sahip olmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız pratik yöntemler çok işinize yarayacak. Doğru ve etkili ayakkabı bakımı için tercih edebileceğiniz bu pratik yöntemler neler, gelin birlikte bakalım.
Ayakkabılarınızın çabuk kirlendiğinden ya da bozulduğundan şikayet ediyorsanız size uygun pratik önerilerimiz var. Uygulayacağınız bu yöntemler sayesinde ayakkabılarınız yeni bir görünüme kavuşacak ve kullanım ömrü uzayacak. İşte ayakkabı bakımında uygulanabilecek en pratik yöntemler…
 

Kötü kokular için alternatif çözümler

Ayakkabınız kötü kokuyorsa ve siz bu durumu engelleyecek bir çare bulamıyorsanız basit yöntemler ile bu sorundan kurtulabileceksiniz. Ayakkabılarınızın içine katı sabun, poşet çay koyabilir ya da ayakkabınızın içine kuru şampuan, pudra dökebilirsiniz. Bu yöntem ile kötü kokulardan tamamen kurtulmanız mümkün.
 

Kaygan tabanlar için yapıştırıcı kullanın

Ayakkabınızın tabanı sürekli kayıyorsa bu size günlük yaşamda çeşitli sorunlar çıkartabilir. Bu sorundan kurtulmak için ayakkabı tabanına bir miktar tutkal sürebilirsiniz. Diğer bir yöntemde ise saç spreyi kullanabilirsiniz. Ayaklarınıza bir miktar saç spreyi sıkarak ayaklarınızın kaymasını önleyebilirsiniz.
 

Ayakkabı silikonu için alternatif bir yöntem

Ayakkabı silikonları için alternatif bir yöntem mi arıyorsunuz? Eski sütyenlerinizin içindeki silikonları ayakkabılarda tabanlık silikon olarak kullanabilirsiniz. 
 

Daha parlak ayakkabılar

Deri ayakkabılarınız çabuk tozlanıyorsa gazete kağıdı kullanımı yapabilirsiniz. Daha parlak ayakkabılar için uygulayabileceğiniz diğer bir yöntem ise hidrojen peroksit ve kabartma tozu kullanımı olacaktır.


Ayakkabı temizliği için yeni yöntemler

Ayakkabılarınızı sürekli temiz tutmak için izopropil alkol ya da saç kremi kullanabilirsiniz. Saç kremi ile ayakkabılarınızı nemlendirerek ömrünün daha uzun olmasını sağlayabilirsiniz.
 

Ayakkabılarınızın şeklini koruyun

Ayakkabılarınızın şeklinde kısa sürede deformasyonlar meydana geliyorsa bunun için su şişesi kullanımı yapabilirsiniz. Bu yöntem özellikle uzun çizmeler için kurtarıcı bir yönteme dönüşebilir.
 

Süet ayakkabılar nasıl temizlenir?

Süet ayakkabıları temizlemek çok mu zor? Ayakkabı üzerindeki lekelerden kurtulmak için kullanabileceğiniz diğer bir yöntem ise yulaf unu. Lekelerin üzerine yulaf unu sürerek süet ayakkabıları kısa sürede temizleyebilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.