Ayasofya’da yeniden bir dirilişin fitili ateşlenecek

Ayasofya’da yeniden bir dirilişin fitili ateşlenecek

Gazeteci – Yazar Abdurrahman Uzun, Gazeteci Enes Özdemir’in Instagram’dan yaptığı “Enes Özdemir’le Bi Konuşalım” programına konuk oldu. 

“Baktılar ki bu korona virüs sebebiyle devlet çökmüyor. Düğmeye bastılar”

Abdurrahman Uzun, “Türkiye bu korona virüs sürecinde sınıfta kalmış olsaydı. Günlük bin, iki bin ölü olmuş olsaydı, hastaneler ve sağlık sistemi çökmüş olsaydı, insanlar zor durumda vefat etseydi. Bu sıkıntıların hiçbirini görmeyecektik çünkü bir umut vardı. O umut şuydu; ‘bu devlet bu hükümet bu işte çöker ve biz bunlardan kurtuluruz’ Ama devlet çökmedi devlet dinamik bir süreç yönetti. Baktılar ki bu korona virüs sebebiyle devlet çökmüyor. Düğmeye bastılar hem de iki taraflı düğmeye bastılar. İzmir’de minarede Çav Bella olayı başladı. La Casa de Papel dizisinde ki gibi beyaz yakalılarla mücadele et zemini oluşturuldu. Bunun üzerine İzmir’de aynı anda dört noktada Çav Bella şarkısı yayınlandı. Bizim en hassas olduğumuz noktadan Çav Bella hareketi başladı. Buradaki olay o ezana namaza sahip çıkanları harekete geçirmek. İkinci olay Adana’da bir provokasyon yaptılar. Ama unuttukları bir şey var. Bu millet artık eskisi gibi istedikleri şekilde yönetebilecekleri bir millet değil. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu provokasyonu birileri yaptı birileri de eğlence olarak üzerine gitti. Burada yapılan provokasyon ilk dakikalarında deşifre oldu. Devlet gerekeni yapacaktır” ifade etti.

“29 Mayısta Ayasofya’nın minarelerinden bir ezan bir seda yükselecek”

Abdurrahman Uzun, “Kıyametin kopacağı son ana kadar Ayasofya bizim ezeli ve ebedi gündemimizdir ve ilk sıradadır. İslami olarak en önemli noktalardan biridir.  1453’te bütün dünyaya siyasal İslam’ın en büyük objesi Ayasofya’dır. Ayasofya çok değişik bir sembol noktasındadır. Ayasofya açılacak. Şimdiden size müjdesini veriyorum 29 Mayıs 2020’de yani birkaç gün sonra Ayasofya bugüne kadar görmediğimiz bir fetih kutlaması göreceğiz. 29 Mayıs’ta Ayasofya’nın minarelerinden bir ezan bir seda yükselecek. Ayasofya’yı açmak kolay değil ama yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Ayın 29’unda Cuma vaktinde tüm Türkiye’de selalar okunacak camilerimizde secdelerimizle buluşacağız. 29 Mayıs akşamı Ayasofya’da yeniden bir dirilişin fitili ateşlenecek. 2023’te biz İslami Türkiye’yi Ayasofya ile taçlandıracağız” ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.