Aydas’tan Özgür’e yardım eli

Aydas’tan Özgür’e yardım eli

Sosyal Medya Fenomeni Ayda Sadık, nam-ı diğer Aydas, bu sefer de yapmış olduğu yardımla adını duyurdu.

Sosyal medya platformları Instagram ve TikTok uygulamalarında yayınladığı videolarla 6 ay gibi kısa sürede yaklaşık 9 Milyon takipçiye ulaşan Aydas, geçtiğimiz günlerde sosyal medya canlı yayınına davet ettiği 27 yaşındaki doğuştan engelli Özgür Çoban’ın çağrısına kulak verdi. Sağlık problemi nedeniyle yürüme yetisine sahip olamayan Özgür’e akülü tekerlikli sandalye hediye eden Aydas, hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Engelli Özgür’ü kendi evinde ziyaret eden Aydas’ın uzattığı yardım eli böylece bir aileye daha umut ışığı oldu.

dsc_0649-min.jpg

Yardım elini bir kez daha uzattı

Sosyal medyada sahip olduğu kitleyle sürekli iletişim halinde olan ve bu kitlenin gücünü de faydalı işlerde kullanmak için çabalayan Aydas şimdiye kadar takipçilerinin de desteğiyle ihtiyaç sahibi olan pek çok kişiye yardım eli uzattı. Engelli Özgür Çoban ile yollarının nasıl kesiştiğini de anlatan Aydas, “Sosyal medyada canlı yayın yaptığım sırada Özgür kendisini yayına almam için benden ricada bulunmuştu. Ben de onu yayına aldım ve gerek kendisinin enerjisine gerekse kalbinin güzelliğine hayran kaldım. Onu nasıl mutlu edebiliriz düşüncesiyle yola çıkarak, kendisinin hayatını kolaylaştıracak aynı zamanda sosyalleşmesi için katkı sağlayacak olan akülü tekerlekli sandalye ile onu buluşturmaya karar verdik. Özgür’ün hayatına bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana” dedi.

“Çok heyecanlıyım”

27 yaşındaki doğuştan engelli Özgür Çoban ise Aydas’ı yakından takip ettiğini ve hiçbir canlı yayınını kaçırmadığını söyleyerek, “Aydas’ın şu an burada olması beni çok mutlu etti. Çok heyecanlıyım. TikTok canlı yayınında onunla bir araya gelmiş olmak benim için çok önemliydi. Engelli olduğumdan dolayı hayatım son derece kısıtlı. Kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan dışarı çıkabilmek için akülü bir tekerlikli sandalyeye ihtiyacım vardı. Aydas da bu isteğimi geri çevirmeyerek beni çok mutlu etti. Kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar” dedi.

whatsapp-image-2021-06-10-at-13.54.29-min.jpeg

Bir müjdeli haber de Özgür’ün kardeşine

Özgür’ün annesi Mihriban Çoban da Aydas’ın yapmış olduğu bu iyilik karşısında büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “O adeta bizim evimizin kızı. Kendisini çok seviyoruz. Özgür’e sağlamış olduğu bu katkıdan dolayı minnettarız. O bir melek” dedi. Özgür’ün üniversitede okuyan kız kardeşinin de diziyle ilgili sağlık problemi yaşadığını ifade eden Safiye Hanım’a Aydas bir müjdeli haber daha verdi. Ve Özgür’ün kız kardeşi Berfin Çoban’ın da sağlığına kavuşması için yapılması gereken ne varsa bizzat kendilerinin karşılayacaklarını ve bununla ilgileneceklerini müjdeledi

dsc_0676-min.jpg

Aydas’tan Özgür’e şarkı

5 ayrı dil bilmesinin yanı sıra güzel sesiyle de dikkat çeken Aydas, Özgür için bir şarkı da seslendirdi. Sosyal medyadan canlı yayın da yapan ikili güzel görüntüler oluşturdu. Herkesin mutluluğunun gözlerinden okunduğu buluşmada akülü tekerlekli sandalyesine binen Özgür, Aydas’la bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum