Aydilge'den Yeni Albüm müjdesi

Aydilge'den Yeni Albüm müjdesi

Gazeteci Enes Özdemir'in Instagram canlı yayınında yaptığı 'Enes Özdemir'le Bi Konuşalım' programına konuk olan Aydilge, "Karantinada dokuz şarkılık bir albüm yaptık. 15 Mayıs'ta sevenlerimizle buluşacak" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle evde karantinada kalmayı tercih ettiğini söyleyen Aydilge,"Kurallara uyuyorum. Bu süreçte evde boş durmadık. Utku ile birlikte albüm yapmak için kolları sıvadık. Şuan evde bulunduğumuz süreç içerisinde dokuz şarkılık bir albüm ortaya çıkardık. Albümüz 15 Mayıs tarihinde çıkacak." dedi.

"Annemi sık sık ziyaret edip eksiklerini tamamlıyorum"

Annesini çok özlediğini dile getiren Aydilge, ara ara ziyaretlerine gittiğini bu ziyaretlerde ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Aydilge, insanın sevdiğine sarılamaması kötü bir duygu umarım bu süreç hızla olumlu yönde sonuçlanır ve eski günlere dönmektense daha ötesine geçmeyi başarırırız temennisinde bulundu.

"Çocuk yapmayı düşünmüyorum"

Mutlu bir ilişkisi olan Aydilge'ye 'Çoçuk yapıp yapmamayı düşünüyor musunuz?' sorusu da soruldu. Aydilge, "Çocuk yapmaktan korkuyorum. Bu dönemde çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Ona bakma, ilgilenmek ve güzel yarınlara hazırlamak güzel bir duygu olsa gerek. Şu durumda çocuk istemiyoruz. Utku'da çocuk yapmak için diretmiyor. Çocuğum olursa da hiç kız veya erkek olsun diye dua etmem ne nasip ederse yaradan kabulümdür." dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.