Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarından muhteşem konser

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarından muhteşem konser

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, ‘Yaz Konserleri’ etkinlikleri kapsamında Karacasu’da muhteşem bir konsere imza attı.

Yaz boyunca birçok etkinliğe imza atacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yaz Konserleri’nin ilkini Karacasu Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. Meydanı dolduran ve orkestranın muhteşem sahne performansıyla; birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar, gece boyunca doyasıya eğlendi. Solist Efe Dumancı’nın canlı performansı Karacasululara keyifli saatler yaşattı.

karacasu-konser-11.jpg

Yüzlerce vatandaşın bir arada eğlenebildiği kültür ve sanat etkinlikleri ile yaz akşamlarının çok keyifli olduğunu belirten vatandaşlar, Özlem Çerçioğlu’na memnuniyetlerini dile getirdi. ‘Yaz Konserleri’ etkinlikleri; Temmuz ve Ağustos aylarında da hız kesmeden devam edecek. Konserler; 2 Temmuz’da Nazilli Sümerpark’ta, 4 Temmuz’da Atça Cumhuriyet Meydanı’nda, 5 Temmuz’da Sultanhisar Cumhuriyet Meydanı’nda ve 10 Temmuz’da Kuşadası Balıkçılar Meydanı’nda vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

karacasu-konser-10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.