Aydın Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarında hız kesmiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarında hız kesmiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de altyapı ve üstyapıda hummalı bir çalışma içerisinde hizmetlerini sürdürüyor.

Ulaşımda kaliteyi arttırmak ve vatandaşları modern yollarla buluşturmak için hızlı ve planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten Aydın Büyükşehir Beleyesi, Nazilli’nin birçok noktasında yol çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Yol Şube Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri son olarak Cumhuriyet Mahallesi Şehit Murat Ultay Bulvarı üzerinde parke taşı döşemesi ve Zafer Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Zamanla bozulan ve deforme olan eski yolları kısa sürede kaldıran ekipler, yolların kalitesini yükselterek vatandaşları estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyor.

aw120407-03.jpg

Geçtiğimiz hafta Şirinevler Mahallesi Beşeylül Caddesi’nde yol yenileme çalışması başlatan ekipler, trafikte herhangi bir aksama olmaması için çalışmalarına bölüm bölüm devam ediyor. Beşeylül Caddesi’nde yeni yapılan sıcak asfalt ile ulaşımın daha konforlu hale geldiğini söyleyen sürücüler, yolun yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Bölgede yaşayan vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

aw120407-07.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı baştan aşağı yenilenen Pirlibey Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmasının aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.