Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden 10 Kasım etkinliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden 10 Kasım etkinliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk'ün hasretle hatırlanacağı etkinliklerin ilki 7 Kasım Perşembe akşamı saat 20'de gerçekleştirilecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri'nin düzenleyeceği etkinlikte, kültür merkezlerindeki kurslara katılan çocuklar Atatürk'ü anlatacak, onun hatırasına sahip çıkacak. 10 Kasım Pazar günü saat 20'de ise Gazi'nin sevdiği eserlerin de seslendirileceği Türk sanat müziği konseri düzenlenecek. Konserde şef Murat Akyüzlü yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahneye çıkacak.

1-(3)-007.jpg

13 Kasım Çarşamba akşamı saat 20'de ise Şef Özcan Yılmaz yönetimdeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun düzenleyeceği konserde Ata'nın en sevdiği türküler seslendirilecek. Tüm Aydınlılara açık olan etkinlikler Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Tüm Aydınlıları Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak ve onun eserlerine sahip çıkmak için etkinliklere davet eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Atamızı hasretle ve minnet anıyor, onun aziz hatırasına sahip çıkıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.