Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden dolu dolu yaz kursları

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden dolu dolu yaz kursları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz kursları için kayıt almaya devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimden sanata, spordan temel ihtiyaçlarına kadar her konuda vatandaşların destekçisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte, yaz kursları için de kayıt almaya devam ediyor. Okulların kapanması ile birlikte yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen çocuklar ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kursları başvuruları 27 Haziran’da sona erecek. Sanat, spor ve eğitici kurslar aracılığıyla her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen çocuklarımızı, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen gençlerimizi ve hobilerini geliştirerek keyifli vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi. Kurslar hakkında detaylı bilgiye ise www.aydin.bel.tr adresinden ulaşmak mümkün.

BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER

Futboldan basketbola, yüzmeden tekvandoya, masa tenisinden boksa kadar 17 ilçede 30 farklı branşta verilecek kurslarda, çocuklar tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni beceriler kazanacak. Büyükşehir Belediyesi de açtığı bu kurslar ile çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini ve kendilerini geliştirmelerini destekleyen önemli bir kaynak olmaya devam edecek. Açılan bu kurslar kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da olanak sunacak.

30 FARKLI BRANŞ

17 ilçede 30 farklı branşta verilecek Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kursları ise şöyle; tekvando, yüzme, bale, judo, okçuluk, zumba, pratik ingilizce, halk oyunları, bağlama, pilates, futbol, voleybol, badminton, basketbol, satranç, masa tenisi, resim, kelime oyunu, jimnastik, gitar, atık malzemelerle sanatsal tasarım, öğrenci dans, keman, boks, mental aritmetik, akıl oyunları, sanatsal tasarım, futsal (salon futbolu), alevde cam işleme, Türk Halk Müziği Korosu. Kurslar başvuru durumuna göre aynı zamanda çocuk, öğrenci ve yetişkin olmak üzere kategorilere de ayrılabiliyor.

foto.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.