Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden İstasyon Caddesi’ne altın dokunuş

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden İstasyon Caddesi’ne altın dokunuş

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Söke ilçesi İstasyon Caddesi’ni baştan sona yeniledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kente yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Söke ilçesi İstasyon Caddesi’ni baştan sona yeniledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza kentimiz genelinde eş zamanlı olarak devam ediyoruz’’ dedi.

soke-istasyon-caddesi-fen-3.jpg

VATANDAŞLAR İSTASYON CADDESİ’NE TAM NOT VERDİ

Aydınlı vatandaşlardan her defasında tam not alan Büyükşehir, kentin birçok noktasını altın dokunuşlarla güzelleştirmeye devam ediyor. Ekipler, Söke ilçesi İstasyon Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarının ardından logo, yaya geçidi ve yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Vatandaşlar; daha modern, güvenli ve konforlu yollara sahip olduklarını dile getirerek Büyükşehir’e ve Çerçioğlu’na teşekkür etti.

soke-istasyon-caddesi-fen-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.