Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden mahallelere destek 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden mahallelere destek 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de başlanan pilot projeyle mahallelere tesviye küreği hibesinde bulundu.

Mahalle muhtarları, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş tarafından teslimleri yapılan tesviye küreklerinin mahallelerinin birçok ihtiyacını karşılayacağını ifade ederek Başkan Çerçioğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bağ-bahçe yollarının düzenlenmesinde, toprak kayması gibi afet durumlarında yolların hemen açılabilmesi için Nazilli'de başlanan pilot projeyle merkezden uzak 16 mahalleye tesviye küreklerinin teslimleri yapıldı. Mahalle muhtarlarına tesviye küreklerini teslim eden Başkanvekili Altıntaş, mahallelere buna benzer destelerin devam edeceğini ifade etti. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için yeni projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkanvekili Altıntaş, mahalleliler için maliyetli olan bu küreklerin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

bld_3393_1680x945.jpg

Muhtarlar ve vatandaşlar memnun

Vatandaşlarla birlikte muhtarların Büyükşehir Belediyesi'nin ve ASKİ'nin hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduğunun altını çizen Şimşelli Mahalle Muhtarı Mustafa Özcan "Bu tesviye küreği mahallemizin bir ihtiyacıydı. Ağır iş makinelerinin giremediği yollarda bu küreği kullanacağız" dedi. Mahallesinin birçok hizmet gördüğünü söyleyen Özcan, yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Eycelli Muhtarı İbrahim Kılıç "Tesviye küreğine ihtiyacımız vardı. Büyükşehir Belediyesi mahallemizin her türlü ihtiyacını karşılıyor" derken, Aşağıörencik Muhtarı Haydar Kırbaş mahallelerine kanalizasyon dahil birçok hizmet getirildiğini ifade etti. Kırbaş, hizmetlerden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Çatak Mahallesi Muhtarı İsmail Kılıç ise "Bütün vatandaşlarımız bu tesviye küreğinden faydalanacak. Buna çok ihtiyacımız vardı. Sağ olsun, Özlem Başkanımız talebimizi yerine getirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.