Aydın Büyükşehir Korosu ulu Önder’i türkülerle andı!

Aydın Büyükşehir Korosu ulu Önder’i türkülerle andı!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliklerini hafta boyunca devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Korosu tarafından bir konser düzenledi.

Ulu Önder Atatürk'ün sevdiği şarkılarla anıldığı konser, Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlendi. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen “Ata’ya Saygı” konseri, Şef Özcan Yılmaz yönetiminde yapıldı.

abb-8.jpeg

Aydınlıların hem Atatürk’ü andığı hem de Türk halk müziğine doyduğu konserde, “Çalın Davulları” “Vardar Ovası” ve “İzmir'in Kavakları” gibi Türk halk müziğinin eşsiz eserlerinin de yer aldığı 20 parça, koro eşliğinde ve solo olarak seslendirildi.

abb-2-1.jpeg

Konsere yoğun bir ilgi gösteren vatandaşlar, uzun bir aradan sonra konser salonunda canlı müziğe eşlik ettikleri için ve bunun Atatürk özelinde yapılıyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Vatandaşlar etkinliğin düzenlenmesinden ve sanata verilen destekten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.