Aydın, "Mücadelemiz partilerle değil, bozuk düzen ile"

Aydın, "Mücadelemiz partilerle değil, bozuk düzen ile"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, bölgedeki problemlerin D-8 aktifleştirilmediği sürece çözülemeyeceğini dile getirdi.

İzmir teşkilatının Hakemler Derneği Konferans Salonunda gerçekleşen Divan Toplantısı’nda konuşan Aydın, devletin dili ile değil, eli ile konuşması gerektiğine dikkat çekti. SP’li Aydın, “ABD bölgedeki bütün saldırıları İncirlik üssünü kullanarak yapıyor. Niye bu üssü kapatmıyorsunuz. FETÖ’nün darbe plan ve girişimleri nerede yapıldı. İncirlik’te. Niye kapatmıyorsunuz. Bir yerde Arakan, Suriye, Filistin konuşuluyor da Siyonizm konuşulmuyorsa, o konuşma Siyonizm’in işine yarar. Bir yerde IŞİD, FETÖ, PKK konuşuluyor da Siyonizm konuşulmuyorsa, o konuşma Siyonizm’in işine yarar.” diye konuştu.

3-202.jpg
Mücadelelerinin partilerle değil, düzen ile olduğunu dile getiren SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, sistemin bozuk olduğunu ve değişmesi gerektiğini savundu. Aydın, tezgâh bozuk olduktan sonra tezgâhın başındaki kişinin görüşlerinin önem taşımayacağını vurguladı. Hükümetin terörle değil, teröristle mücadele ettiğini iddia eden SP’li Aydın, “Terörün merkez üssü Kandil, Cudi, Kato değildir. Terörün merkez üssü Tel Aviv’dir, Londra’dır, Washington’dur. Buna göre davranmadan terörle mücadele olmaz. Türkiye’nin yatırıma ihtiyacı var. Bunu söylediğimizde yapılan stadyumları gösteriyorlar. Biz 40 bin kişinin seyirci olacağı stadyumlar istemiyoruz. Biz 40 bin kişinin çalışacağı fabrikalar istiyoruz. Ülkeye üretim ve kalkınma sağlayacak yatırımlar yapılmalıdır.” şeklinde konuştu. 


Geçmişte rüzgârı görülen birçok partinin şu an isimleri bile anılmadığını hatırlatan Aydın, Saadet Partisi’nin gücünü yüreğinden ve imanından aldığını kaydetti. Bundan bir yıl önce söylemiş olduğu cümlelere sahip çıkacak bir siyasinin kalmadığına işaret eden Aydın, Milli Görüş’ün ise yarım asırdır söylediklerini aynen söylemeye devam ettiğini, istikametlerinin en büyük şerefleri olduğunu belirtti. 


Divan Toplantısına SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan ile çok sayıda partili katıldı. Çeşitli partilerden Saadet Partisi’ne iltihak eden yeni üyelere rozet takıldı.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.