Aydın Özcan'dan birlikte hareket mesajı

Aydın Özcan'dan birlikte hareket mesajı

Tekrar Seçilen İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan'dan Teşekkür Ziyaretleri

Genel kurul öncesi İzmir’deki demokratik kitle örgütlerini ziyaret ederek desteklerini isteyen İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, tekrar seçilmesi üzerine teşekkür ziyaretlerini başlattı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Sosyal İş Sendikası İzmir Şubesi’nde Başkan Müfit Ereş ve yönetim kurulu üyeleri Mesut Biçer, Bahadır Madanoğlu, Fikret Savaş ve Cumhur Mecimek, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Birleşik Metal İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Ali Çeltek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Yılmaz ve Cengiz Koral hazır bulundu.

Aydın Özcan'dan birlikte hareket mesajı

İzmir Barosu’nu İzmir halkıyla bütünleştirmek için İzmir’deki demokratik kitle örgütleriyle birlikte hareket edeceklerini belirten Aydın Özcan, ülkenin içinde bulunduğu ortamdan kurtulmanın Cumhuriyetçi, aydınlanmacı, halkçı, bağımsızlıkçı ve yurtsever güçlerin bir araya gelmesinden geçtiğini belirtti.

Müfit Ereş ve Ali Çeltek, adalet, hukuk ve demokrasinin etkin olmasında barolara büyük görev düştüğünü vurgulayarak, birlikte mücadeleyle daha somut kazanımlar elde edilebileceğini açıkladılar.

Aydın Özcan, DİSK’e bağlı Lastik İş İzmir Şubesi’ni ziyaret için ayrıldı. Başkan Zedin Yumli, Aydın Özcan’ı bina girişinde karşıladı.

Şube yöneticileri Yusuf Ziya Sarı, Onur Koç ve Mustafa Tüfekçi, birlikte mücadele etmekten memnun olacaklarını ilettiler. Tekrar Baro Başkanı seçilen Aydın Özcan bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Özcan'ın ziyaretleri hız kesmiyor

Aydın Özcan, aynı zamanda İzmir Barosu avukatlarına resim dersi veren ressam İlhan Dündar’ın, İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi’ndeki sergisinin açılış törenine katılarak hocalarını onurlandırdı ve sergideki avukatlarla birlikte poz verdi.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Büro İş Sendikası’nda Aydın Özcan’ı Büro İş Genel Sekreteri Hasan Şenkaya, İzmir Şube Başkanı Soner Sönmez, Eğitim İş 4 No’lu şube Başkanı Haşim Karaman, Büro İş İzmir Şube yöneticileri Kamil Çelikkıran, Nuri Tombaklar, Gökhan Ulu ve Filiz Kızılkan karşıladı.

Birlikte çalışmaktan duyacakları memnuniyeti açıkladıktan sonra Özcan, Mavişehir Kadın Platformu Derneği’nin yemeğine katıldı. Dernek üyelerine özgeçmişini sundu.

Anne ve babasının Yunanistan’dan kendisini ziyaret için İzmir’e gelmiş olmaları nedeniyle dernek üyeleriyle vedalaşarak yemekten ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.