AYDIN TÜMEN’E BASKI GİTTİKÇE ÇOGALIYOR

AYDIN TÜMEN’E BASKI GİTTİKÇE ÇOGALIYOR

Aydın Tümen'den disipline verilen parti üyelerine: "Sabırlı olun..."

DSP Genel Başkan adayı Aydın Tümen, partide yaşanan son gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yayınladı. Tümen yaptığı açıklamada şu sözlere yerdi:

 

"Edremit Akçay’da Genel Başkan Adaylığımı açıkladığımda o muhteşem kalabalıktaki partili arkadaş ve davetlilerin özlemle partimizin eski günlerde yaşadığı çoşku ve ümit gözlerinden okumuştum.

Genel merkezi seçimli genel kurultaya davet etmemiz ile başlayan süreçten rahatsız olan DSP Genel Başkan Önder Aksakal ve ekibi destek veren parti üyelerimizi disiplin kuruluna sevk ettigini öğrenmiş bulunmaktayım.

SABIRLI OLUN !

Artık ok yaydan çıkmıştır, bundan sonra yapılacaklar nafiledir.Parti üyeleri ve teşkilatlarımızın 16 Nisan referandum sonuna kadar sabırlı olmaları ve yasal haklarını kullanarak yasal itirazlarda bulunmalarını ve her türlü tahrike gögüs gererek DSP siyasi kültür ve terbiyesi ile hareket etmelerini özellikle rica ediyorum.

Parti mallarının satılması, teşkilatların kapanması görevden alınmalar, partiye gelen icra dosyaları ve son olarakta yeterli teşkilatlanmayı tamamlamayıp, partiyi seçimlere girememesi gibi rahatsızlıklarıın ve Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit’in mirasına sahip çıkmamalarının süreçi bu noktalara gelmesine hasıl olmuştur.

Özellikle partililerin geçtiğimiz aylarda Genel Başkan ve yardımcılarının Diyarbakır Belediye Başkanı Gülten Işınak’ı ziyaret ederek plaket vermeleri büyük tepkiyi daha çok artırmıştır. Bu olay Demokratik solcuların kabul edeceği bir olay değildir.

Arkadaşlarım, Tüm bunlara rağmen gerek birebir ilişkilerde gerekse sosyal medya üzerinden partimizin siyasi terbiye ve Genel Başkanımız rahmetli Bülent Ecevit’in siyasi terbiyesi ve nezaketi ile hareket etmenizi ve biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum.

Son olarak bizlere verdiğiniz sonsuz destek ve özveriden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. DSP’yi tekrar iktidara taşıyarak, aydınlık Türkiye’yi kuracağımız günler yakındır."

                            AYDIN TÜMEN - DSP GENEL BAŞKAN ADAYI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.