Aydın'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Aydın'da altyapı çalışmaları sürüyor!

ASKİ Nazilli'nin kırsal ve merkez mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nazilli Yeşilyurt Mahallesi 1143 Sokak'ta altyapı çalışması gerçekleştiren ekipler, eskiyen içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledi. Zamanla aşınmış ve deformasyona uğramış boruların yerine uzun ömürlü ve sağlıklı polietilen boruların döşendiği bölgede, sokak bağlantıları ve evlerin abonelikleri de yenilendi. 

Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinden olan ve yaklaşık 50 yıldır bu mahallede oturduklarını ifade eden Hülya Uysal, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarından memnunum. Çok titiz çalışıyorlar ve emeğin hakkını veriyorlar. Yaptıkları altyapı çalışmaları ile ekonomik ömrünü tamamlayan hatları yenilediler. Bu çalışma bizlerin sağlığı açısından çok önemli. Ben Özlem Başkan'a yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Benim annem ve teyzem engelli. Aydın Büyükşehir Belediyesinin her türlü hizmetinden yararlanıyorlar. Onlar adına da Özlem Hanım'a teşekkür ediyorum" dedi. 

1-(3)-010.jpg

Altyapıyla ilgili talebine hızlı bir şekilde dönüş yapıldığını söyleyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı İrfan Teyfur, ASKİ ekiplerinin yaptığı kontrolün ardından çalışmalarına başladığını belirtti. Teyfur, "Sokaktan geçen ana hat su borusu da kanalizasyon hattı da yenilendi. Burada çalışan ekipten de, şeflerimiz ve müdürlerimizden de Allah razı olsun. Kuşadası'ndaki muhtarlar toplantısında Özlem Başkanımıza mahallemde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etmiştim. Hizmetlerinden çok memnunum, Özlem Hanım'a tekrar teşekkür ediyor ve bu hizmetlerin devamı diliyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.