Aydın'da dev yatırımlarla altyapı güçlendiriliyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ, Sultanhisar ilçesi Atç Mahallesi'nde 1 milyon 200 bin TL yatırımla kanalizasyon hattı çalışması başlattı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Aydın’ın dört bir yanında sürdürdüğü altyapı çalışmalarına devam ediyor. Aydın’ın altyapı ağı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde dev yatırımlar ile güçlendiriliyor.
ASKİ tarafından Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde yeni yapılaşmanın olduğu alanda kanalizasyon hattı yapım çalışması başlatıldı. Sultanhisar Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda 600’lük beton borular kullanılıyor. Toplam yatırım maliyeti 1 milyon 200 bin TL olan proje kısa süre içerisinde tamamlanarak Atçalıların hizmetine sunulacak.

Kent genelinde çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, “Aydınımızın tüm mahallelerinde hizmetlerimizi eş zamanlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yapılan her yatırım, güçlü altyapı hedefimize katkı sağlıyor. Çalışmalarımızı hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.