Aydın'da Kuma Gitmek İçin Kocasını Öldürdü

Aydın'da Kuma Gitmek İçin Kocasını Öldürdü

Aydın'a bağlı İncirliova ilçesinde yaşanan olay şok etti.

Aydın'a bağlı İncirliova'da yaşanan olayda iddia edilene göre ilişki yaşadığı adamla bir araya gelebilmek için, ilişkide olduğu adam ve onun karısıyla anlaşan kadın işbirliğiyle kendi kocasını öldürdü. 

Başı ezilerek öldürüldü.
Kocasını öldüren kadın ve ilişkide olduğu adam ile karısı planlayarak adam öldürmekten hakim karşısına çıktı. Talihsiz adamın başının ezilerek öldürüldüğü belirlenirken kadının ilişkide olduğu adama 2. eş olarak gitmeye çalıştığı ifade edildi.

"Babanı zehirleyelim mi?"

Çiftin kızları kocasını öldüren kadının daha önce kendisine kocasını zehirlemeyi teklif ettiğini ifade etti. Annesinden şikayetçi olan kız annesinin babasını öldürdüğünü, ilişkide olduğu adamı da sevdiğini kendisine aktardığını belirtti. Annesinin kendisini cinayet gecesi anneannesine gönderdiğini aktaran 17 yaşındaki kız, babasının kaybolduğunu öğrenince ağladığını aktararak, annesi ve kuma gitmeye çalıştığı kadın ile adamın kendisini soğukkanlı şekilde teselli ettiğini ifade etti.

Kadın kendisine kuma gitmeye çalıştığı adam tarafından tecavüz edildiğini öne sürerken, kadının kızı her üç kişiden de şikayetçi oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.