Aydın'da yol çalışmaları sürüyor!

Aydın'da yol çalışmaları sürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin tüm yollarını daha konforlu, güvenli ve modern hale getirmek için hız kesmeden çalışıyor. Çalışmalar kent merkezindeki birçok noktada olduğu gibi Aydın'ın yüksek rakımlı noktalarında da sürüyor. 

Yeni yol çalışmaları Sultanhisar’da 6.4 kilometrelik Malgaçemir - Kumaşdere yayla yolunda, 3.5 kilometrelik Sultanhisar Demirhan- Nazilli Çobanlar yolunda, 4.8 kilometrelik Nazilli Yaylapınar-Kavacık yolunda, 12 kilometrelik Çine Kavşit yayla yolunda ve 9.7 kilometrelik Koçarlı Gözkayası-Karpuzlu Ören yolunda yapılıyor. Bunun yanında Köşk Cumayanı yolunda ve Çine Tatarmemişler yolunda da yol onarım çalışmaları yapılıyor. 

yol-calismalari-(18).jpg

Aydın’da yenilenmemiş ve yapılmamış yol bırakmayacaklarının altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise çalışmaların sadece kent merkezlerinde değil uzak mahallelerde de yapıldığının altını çizdi.  Mahalle muhtarları ve vatandaşlar ise mahallelerinde yapılan bu çalışmalardan dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum