Aydınlılar, 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü’ne akın etti!

Aydınlılar, 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü’ne akın etti!

Ülkenin dört bir yanında her yıl coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet'in ilanının yıldönümü, Aydın’da Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden, Zafer Meydanı, Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ile süren Cumhuriyet Yürüyüşü, Atatürk Kent Meydanı’nda sona erdi.

abb-drone-7.jpeg

Cumhuriyet yürüyüşünde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP önceki dönem Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Ali Çankır, ilçe belediye başkanları ve genci yaşlısı binlerce Aydınlı yer aldı. 500 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne, binlerce Aydınlı da balkonlarından ve araçlarından katıldı.

abb-12.jpg

Başkan Çerçioğlu: Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum

Cumhuriyete ve onun insanı yücelten değerlerine sonsuza dek sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Geçen 98 yılda çeşitli badireler atlatan milletimiz, en kötü zamanlarda bile birlik ve beraberlik içerisinde özellikle her yaştan gencimizle Cumhuriyetimize sahip çıkmıştır. Türkiye'nin çağdaş, laik, aydınlık yüzü olan Türk gençliğine emanet olarak bırakılan Cumhuriyetimize her yaştan yurttaşlar olarak sahip çıkacak ve koruyacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünde Aydınlıların ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.