Aydınlılar Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi

Aydınlılar Atatürk'ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyledi

Atatürk'ün sevdiği şarkılar, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen “Ata'ya Saygı Konseri”nde Aydınlılarla buluşturuldu. İzleyiciler, koroya bayraklar ve alkışlarla eşlik etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 85'inci yılı nedeniyle düzenlenen programlar devam ediyor. Atatürk'ün sevdiği şarkılar, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen “Ata'ya Saygı Konseri”nde şef Murat Akyüzlü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Aydınlılarla buluşturuldu. Türk sanat müziğinden eşsiz eserlerin söylendiği geceye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İzleyiciler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'na bayraklar ve alkışlarla eşlik etti.

ataya-saygi-konseri-1.jpeg

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 10 KASIM'DA TÜM AYDINLILARI KONSERE DAVET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenecek “Atatürk'ün Sevdiği Türküler Konseri”ne de davet etti. Başkan Çerçioğlu, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızı Atamızın anısına düzenlediğimiz etkinliklere bekliyoruz" dedi.

“Atatürk’ün Sevdiği Türküler Konseri” 10 Kasım Cuma günü saat 20.30’da Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve sanatçı Bahar Almaç'ın katılımıyla düzenlenecek.

ataya-saygi-konseri-10-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.