Ayen Yapı'dan iş dünyasına 'Kazan Kazan' hizmeti!

Ayen Yapı'dan iş dünyasına 'Kazan Kazan' hizmeti!

İzmirli genç girişimciler kurdukları Ayen Yapı firma ile kısa sürede Türkiye’deki birçok firmayı müşteri portföyüne almayı başardı.

MEDYA EGE - İzmirli genç girişimciler, iş dünyasının, fabrikaların, mağazaların, kafeteryaların ihtiyaçları kadar kazanmalarını da düşünerek Ayen Yapı firmasını kurdular. Kimyager Aytaç Aksoy’un başkanlığında kurulan firmanın çalışma hedefi, müşteriye hizmet kadar hizmet verdikten sonra da kazanmaya devam etmesi oldu. Dünya’da da uygulanan sistemi Türkiye’de birçok tanınmış firmanın fabrikalarıyla tanıştırmayı başaran Ayen Yapı, ‘Kazan kazan’ mantığıyla iş yaptıkları firmalara para kazandırdıkları için hem firmalarının, hem de yaptıkları işlerin tercih edildiğini belirtti.

whatsapp-image-2024-04-08-at-12-17-03.jpeg

Kimyager Aytaç Aksoy, “Büyük firmaların, kafeteryaların, mağazaların, fabrikaların bulundukları alanlarda, kuruldukları yerlerde kaplama hizmeti veriyoruz. Bu kaplama bir kereye mahsus yapılıyor ama kullanılan maddelerden dolayı fabrikaların belirli aralıklarla yapmak zorunda kaldıkları zemin çalışmalarından kurtarıyor, zaman tasarrufu sağlıyor, üretimin aksamamasını sağlıyor” dedi.

Kafeterya, restoran gibi yerlerde de çok tercih edildiklerini belirten Ayen Yapı Sahibi Kimyager Aksoy, “Çapı büyük ve küçük olsun sürekli hizmet vermek zorunda kalan firmalarda, belirli aralıklarla dekorasyon değişikliği yapmaya ihtiyaç duyuluyor. Bu değişiklikte ilk akla gelen, göze batan ve yapılması zorunlu olan zeminler oluyor. Zeminlerde bizimle çalışan firmalar için değişimde ve bakımda bu işler hem zaman almıyor, hem satış ve hizmet sürecini durdurmuyor. Yaptığımız kaplama, üzerine küçük bir operasyonla başka başka hallerde değişimi göstererek müşterilerimize ve dolasıyla onların müşterilerine gözle görülen değil, göze batan, gözün alabildiği bir güzellikte değişim fırsatı veriyor” dedi.

img-0249-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum