Aynı taksici, yine fazla para istedi!

Aynı taksici, yine fazla para istedi!

Esenyurt’ta geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu yolcudan fazla para isteyen taksici, demir sopa ile tehditler savurmuştu. Aynı taksici bu sefer de taksimetrenin 100 TL tuttuğu yabancı uyruklu yolculardan, 100 dolar istedi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde yaşanan olayda, bir taksici aracına binen yabancı uyruklu iki yolcuyu istedikleri yere götürdükten sonra 100 dolar istedi. Taksimetrenin 100 TL olduğunu söyleyen yolcular, parayı ödemek istemedi. Aracın dışına taşan olayda taksici, uzun süre yolcularla tartıştı. Kameralara yansıyan o anlar ise taksicinin daha önce yaptığı bir olayı hatırlattı.

“Aynı taksici, aynı yöntem”

Geçtiğimiz günlerde de aynı taksici, fazla para istediği yabancı uyruklu yolcu ile tartışmıştı. Yolcunun fazla para vermek istememesi üzerine arkadaşlarını da çağıran taksici, minibüs ile olay yerinden ayrılmak isteyen yabancı uyruklu yolcuyu indirip demir sopa ile tehdit etmişti. Aradan geçen günlerde ders almayan taksici, yine fazla para istediği yabancı uyruklu yolcularla tartıştı. Yaşanan o tartışma anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

4383628.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.