Aynur Nineden Cumhurbaşkanına Paşa Duası!

Aynur Nineden Cumhurbaşkanına Paşa Duası!

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Aynur Nine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua etti. 

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde iki engelli çocuğuyla yaşayan ve evinden onlara baktığı için çıkamayan 70 yaşındaki Aynur Nine, AK Partili kadınları karşısında görünce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Uzun boylum, paşam, düşmanları çatlatan paşam. Sana Allah uzun ömürler nasip etsin” diye dua ederek mesaj gönderdi.

unnamed-(2)-445.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, yeni üye hareketi kapsamında mahalle mahalle gezerek, partiye yeni üyeler kazandırmaya devam ediyorlar. Karabağlar’ın AK Kadınları,  Karabağlar İlçesi’ndeki Devrim Mahallesi’nde bir eve de çat, kapı gittiler. 70 yaşlarındaki Aynur ninenin, çocuklarıyla birlikte yaşadığını öğrenen AK Kadınlar,  hem ziyaret etmek, hem varsa isteklerini veya sorunlarını dinlemek istediler.

unnamed-683.jpg

Engelli iki büyük kızına evinde bakan ve onlara baktığı içinde evinden bir yere çıkamayan Aynur nine, karşısında AK Partili kadınları görünce önce şok oldu, sonra da çok sevindi. AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, sosyal mesafe kurallarına uyarak hatırını sorduğu Aynur Nine’nin varsa istediği veya şikâyeti onu dinlemek istediğini söyledi. Önce partiye üye olmak istediğini belirten, sonra devletin her daim onun ve engelli çocukların yanında olduğunu, her zaman devlete duacı olduğunu belirten Aynur Nine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, onun kendilerine, ülkeye ve millete çok faydası dokunduğunu, Allah’tan onu daha uzun süre devletin başında tutmasını istediğini belirttikten sonra, hayır dualarının kayıt altına alınıp, Erdoğan’a dinletilmesini istedi.

unnamed-(1)-563.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, Aynur nineyi kırmadılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı duaları ve söylediği sözleri telefonla kayıt altına alıp, sosyal medya üzerinden yayınladılar.

Aynur Nine’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Uzun boylum, paşam. Düşmanları çatlatan paşam. Sana Allah uzun ömürler versin” diye başlayan o sesli mesajı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.