Ayrancılarspor’dan Yıldırım Baytekin’e ziyaret

Ayrancılarspor’dan Yıldırım Baytekin’e ziyaret

Bir süre önce CHP Torbalı Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan eden deneyimli meclis üyesi siyasetçi Yıldırım Baytekin’e, Ayrancılar Spor Kulübü Yönetimi ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek olan Türkiye Yerel Seçimleri öncesi adayların adaylığını açıklaması, siyasi kulislere hareketlilik kazandırdı. Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Torbalı Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan eden deneyimli siyasetçi Yıldırım Baytekin’e, Ayrancılar Spor Kulübü Yönetimi ziyaret gerçekleşti. Eğitimci, İş İnsanı gibi başarılı kariyerlerinin yanı sıra Torbalıspor’da da bir dönem futbol oynayan Baytekin, nostalji dolu anlar yaşadı.

whatsapp-image-2023-12-08-at-13-36-38.jpeg

“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Sporun siyasetin üstünde bir olay olduğunun altını çizen Yıldırım Baytekin, “Her zaman spora ve sporcuya verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Spor özellikle kadınlar, gençler ve çocuklar için vazgeçilmez bir uğraş alanı olmalıdır. Bunu bir yaşam biçimi haline getirmemiz gerekir. O zaman daha sağlıklı bir toplum ve onu oluşturan bireyleri kazanmış oluruz. Torbalıspor da Ayrancılarspor da Çaybaşıspor da ilçemizin kıymetli değerleridir. Sporla büyüyen çocuklar hem fiziksel hem de mental olarak gelişimini daha iyi sürdürürler. Seçimi atlatıp Torbalı halkının teveccühüyle başkan olduğumuz zaman bu konuda zaten çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.

whatsapp-image-2023-12-08-at-13-36-39-2.jpeg

“BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ”

Başarılı kariyerine bir dönem futbolda da devam eden Yıldırım Baytekin’i Ayrancılarspor Başkanı Sezai Yün, Başkan Yardımcısı Yahya Filiz ve Torbalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ziyaret etti. Torbalıspor’un geçmişteki başarılarını ve o dönem birlikte top koşturduğu takım arkadaşlarını anan Baytekin, duygu dolu anlar yaşadı. Baytekin’e Ayrancılarspor atkısı hediye eden Kulüp Başkanı Sezai Yün yaptığı açıklamada seçim sürecinde de başarılar diledi. Sporun faydalarından ve ilçemize kazandırdıklarından bahseden Yün, “Kötü alışkanlıkların arttığı dönemde çocuklara bu denli faydalı bir yönden dokunmak paha biçilemez. Bunu en iyi bir eğitimci olarak siz bilirsiniz. Beni en iyi siz anlarsınız” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-08-at-13-36-38-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-08-at-13-36-39-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.