Ayrılık Brad Pitt'e Yaramadı

Ayrılık Brad Pitt'e Yaramadı

Brad Pitt'in son görüntüsü hayranlarını hayal kırıklığın uğrattı

Marion Cotillard ile birlikte başrolde yer aldığı Müteffik' (Allied) fiminin Paris galasında Brad Pitt'in Fransızca telaffuzu güldürdü.

ABD'li oyuncu Brad Pitt ve Fransız oyuncu Marion Cotillard, başrolleri paylaştıkları 'Müteffik' (Allied) filminin Paris'teki galasına katıldı.

BRAD PİTT'İN FRANSIZCA TELAFFUZU GÜLDÜRDÜ

İlk gösterimde verdiği röportajda Cotillard'ın filmde canlandırdığı Marianne Beausejour karakterinin Fransızca soyadını telaffuz etmeye çalıştı. Pitt'in bu çabası, ikilinin gülüşmesine neden oldu.

Telaffuzun ardından Cottilard'a dönüp "Sakın bana yanlış olduğunu söyleme" diyen Pitt'e Cotillard'dan, "Hayır, mükemmeldi" yanıtı geldi.

Paris'teki etkinlikte Pitt, başrolü paylaştığı aktrise övgüler yağdırarark, "Her gün Fransızcama teşekkür etti, aşırı derecede etkilendi" dedi. Cotilard da "Etkilendim. Çok zor olduğunu biliyorum" dedi.

Pitt bunun üzerine "Fransızca konuşmam bir pazar sabahında kuşların cıvıldaması gibiydi, değil mi?" diye espri yaptı.

Cotillard'ın mükemmel bir partner ve gerçek bir insan mücevheri olduğunu söyleyen Pitt'in iltifatlarına Cottilard da espriyle karşılık verdi.

PİTT HAYRANLARINI ÜZDÜ

Brad Pitt'in yorgun hali dikkatlerden kaçmadı. Dünyaca ünlü aktörün, giydiği takımın üzerine büyük gelmesi hayranlarını üzdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.