Ayşe Demirel’in Yüzü Büyükşehirle Güldü

Ayşe Demirel’in Yüzü Büyükşehirle Güldü

Engelli vatandaşların topluma entegresi noktasında önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Somalı Ayşe Demirel’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal belediyecilik hizmetlerine büyük önem veren ve engelli vatandaşların topluma entegresi noktasında önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının ilk günlerinde bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Soma’da ikamet eden engelli vatandaş Ayşe Demirel’e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından armağan edilen akülü tekerlekli sandalyeler, Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım tarafından teslim edildi.


Demirel ve ailesine Başkan Ergün’ün selamlarını da ileten Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım, “Büyükşehir Belediyemiz dezavantajlı grupların toplum kazandırılması ve entegrasyonu için birçok proje üretiyor. Soma’da yaşayan Ayşe Demirel ve ailesini evlerinde ziyaret ederek Cengiz Ergün Başkanımızın gönderdiği akülü sandalyeleri teslim ettik. Onların yüzlerindeki gülüş ve mutluluk bizlere yetti” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.