Ayşe Özgener’den ‘Sonra Konuşuruz’

Ayşe Özgener’den ‘Sonra Konuşuruz’

Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Ayşe Özgener, ‘Sonra Konuşuruz’ kitabıyla İzmir Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu. Kitabını annesine ve babasına atfen yazan Özgener’in kitabına fuarda yoğun ilgi gösterildi.

İzmirli Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Ayşe Özgener, İzmir Kitap Fuar’nda Doğan Kitap’ın standında yazdığı ‘Sonra Konuşuruz’ kitabıyla okuyucularıyla bir araya geldi.  Annesine ve babasına atfen kaleme aldığı kitapta, ‘İnsana Dair, Hayata Dair, Kelimelere Dair, İletişim ve İlişkilere Dair ve Ebeveyn Olmaya Dair’ bölümleriyle okuyucularına seslenen Ayşe Özgener, kitabının ilk cümlesinde ‘Nereye gittiğimiz kadar arabayı  nasıl  kullandığımız da önemli. Çoğunlukla terapistten bizim için şoförlük yapmasını isteme hatasına düşüyoruz. Oysa ki terapist şoförlük yapmaz; hele ki navigasyon hiç değildir.’ Diyerek başlayarak ‘Birlikte biraz hayal kuralım mı?’ diyerek okuyucularına kitabının içine çekmeyi başarıyor.

İzmir Kitap Fuar’nda yoğun ilgi gören ‘Sonra Konuşuruz’ kitabının okuyucularıyla  bol bol  hatıra fotoğrafı da çektiren Ayşe Özgener, kitabının okuyup bitirenlere kitabının son sayfalarında ise güzel bir sürprizi var. Özgener, kitabının sonunda okuyucunun neyi okuduğunu, nasıl okuduğunu, nasıl anladığını, doğru düşünüp, düşünmediğini test edercesine onlara kitabından çıkardığı notları da onlarla paylaşarak, bilgi, deneyim ve düşünce eklentisi yapıyor. Özgener’in kitabını okudum demekle yetinenlere, yetinemeyecekleri kadar, hayata, insana, kelimelere, ilişkileri, iletişime ve ebeveyn olmaya dair yükleme yapmayı da başarıyor.

Kitabın güzel başlığı gibi kısacası Ayşe Özgener ‘Sonra Konuşuruz’ diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.