Aysel Ateş Abdullazade röportajı! 100 çocuk 100 hayal

Aysel Ateş Abdullazade röportajı! 100 çocuk 100 hayal

Kırmızı Burun TÖVİŞ Derneğine bağlı bir platformdur. Zorbalık, aile içi şiddet, siber zorbalık vs. Gören çocuklar ve gençlere bir bağış toplanarak psikolojik ve fiziksel tedavilerini ödeyen bir platformdur.

Kurulma amacı, ülkemizde taciz, zorbalık, aile içi şiddet gören çocuk ve gençlere  yardım etmektir.

100 çocuk 100 hayal

Kırmızı Burun Platformunun kampanyalarından biri olan “100 çocuk 100 hayal” adından da anlaşılacağı gibi en az 100 tane çocuğa ulaşmayı, onların hayallerini gerçekleştirmeyi sağlamaya yarayacak bir kampanyadır.

Neden 100 çocuk? Bu sorunun cevabını Kırmızı Burun Platformu üyesi Medya Ege’ye anlattı: 

“Öncelikle bu yıl platformumuz olarak 100 çocuk hedefini kendimize benimsedik. Gelecekteki planlarımızla farklı kampanya ve projelerle daha çok çocuğa ulaşım sağlayacağız. Bu kampanya ile 100 çocukdan daha fazlasına ulaşacağımıza da eminiz.

Kırmızı Burun Platformunu destekleyen TÖVİŞ Derneği ile yeni yıla yeni bir kampanya ile girmek istedik. 2021 yılında gerçekleşmesini istediğiniz bir hayalinizi  100 çocuk 100 hayal kampanyamıza katılım sağlayarak gerçekleştirebiliriz. 

Kampanyaya 6-10yaş arasında olan tüm çocuklar katılabilir. Peki bu kampanyaya nasıl katılacaksınız? 

Hayalinizin gerçekleştiğini düşündüğünüz bir resim çizerek ve hayalinizi anlatan bir mektup yazarak Kırmızı Burun Platformu adresine göndermeniz gerekiyor. Hayalinizin neden gerçekleşmesini istediğinizi açıklayan mektupun alt kısmına ad, soyad, adres ve doğum tarihinizi eklemeniz yeterli olacaktır. A3 ebatındaki çizdiğiniz resimle beraber gönderimini sağlayın.”

Hayaline dokunmak istediğiniz bir çocuk için platformun anlaşmalı olduğu işletmelerinden ürünler alarak da destek olabilirsiniz.  ​Çocukların hayallleri hayat bulacak! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.