Ayşen ‘Bunlar Var Ya’ ile Geri Dönüyor

Ayşen ‘Bunlar Var Ya’ ile Geri Dönüyor

''Nerdesin'' şarkısıyla 90'lı yıllara damgasını vuran başarılı sanatçı Ayşen, uzun bir aradan sonra hayranlarının yoğun isteği üzerine ''Bunlar Var Ya'' adlı teklisiyle müzik dünyasına yeniden merhaba demek için gün sayıyor.

Son dönemlerde eşi Kemal Şimşekyay ile yaptığı şarkılarını Demet Akalın, Murat Boz, Ece Seçkin, Ebru Gündeş gibi isimlerin seslendirmesinden gayet memnun olduğunu belirten Ayşen, yeni şarkısı için tam 3 ay boyunca stüdyoda hazırlık yaptı.

Yakında Doğan Music  Company etiketiyle çıkacak olan; sözleri kendisine, müziği ise eşi Kemal Şimşekyay'a ait ''Bunlar Var Ya'' adlı yeni şarkısının düzenlemesi Volga Tamöz'e, klip yönetmenliği ise Erdi Sevinç'e ait. Video klibinin ve teklisinin fotoğraf çekimlerinde sanatçının styling’ini yakın arkadaşları olan popçu Zeynep Mansur ve Nazlı üstlendi. 

Uzun bir aranın ardından yeniden müzik dünyasına geri dönmek için sabırsızlanan Ayşen, aynı zamanda çifte heyecan yaşıyor! Bir yandan kendi projesi çıkmak üzereyken, bu yaz yayınlanacak İrem Derici, Demet Akalın ve Ece Seçkin'in şarkıları da yine Ayşen imzasını taşıyor. 

Ayşen "Bunlar Var Ya" şarkısı ile 24 Ağustos’da tüm dijital müzik platformlarında ve video klibiyle netd müzik resmi YouTube kanalında yerini alacak.

Ata Benli

www.twitter.com/atabenli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.