Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Köy Muhtarlarıyla görüştü

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Köy Muhtarlarıyla görüştü

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve belediye ilgili daire amilerleri ile Ayvalık kırsal mahalle muhtarları arasında sohbet havasında  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

16 kırsaldan mahalle muhtarının 13’ünün katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ergin” Ayvalık’ı muhtarlarımızla birlikte yönetmek istiyoruz. Kentteki sorunları, en iyi , yaşayanların bileceğini düşünüyoruz. O yüzden de burada muhtarlarımıza büyük görev düştüğünün kanaatindeyiz. Yapacağımızı çalışmalarımızı muhtarlarımızın görüşlerini alarak planlamamızı yapmak istiyoruz. O yüzden bu toplantıda bir arada olmak istedik. Bundan sonrada bu toplantıların doğal işbirliğimizi artıracağı düşüncesindeyim. Katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

0-(12)-007.jpg

Toplantıda muhtarlar söz alarak, hem seçimden sonraki sekiz aylık süreci değerlendirirken ,hem de köylerindeki yol bakım, onarım, tuvalet yapımı, sokak hayvanları gibi belediye hizmetlerinde taleplerini ilettiler. Belediye görevlileri tarafından geri dönüş yapılmak üzere notlar alınırken,konular ile ilgili birim amirleri de yapılmış,yapılacak ve planlanmış olan icraatları muhtarlara aktardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.