Ayvalık Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Ayvalık Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor

Ayvalık Belediyesi, yaz sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken, kış mevsimini de karşılamak için hazırlıklarına devam ediyor

Ayvalık Belediyesi temizlik ekipleri, gönüllü dalgıçlar ile birlikte, karada, denizde, adalarda, kıyılarda, tabiat parkında ve yağmur suyu drenaj kanallarında dip bucak temizlik çalışması başlattı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Ayvalık evimiz, kendi evimiz gibi temiz tutalım. Özellikle hemşehrilerimden rica ediyorum. Yağmur suyu drenaj kanallarına çöp atmayalım, tıkanma, taşma ve sel gibi felaketler ile karşı karşıya kalmayalım,” diyerek vatandaşları uyardı. 

ayvalik’ta-kis-hazirligi-(8).jpg

Bir süre önce kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandıran, haşere ile mücadeleyi sürdüren Ayvalık Belediyesi, sezon sonuna doğru kışa hazırlık çalışmaları için teyakkuza geçti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın içinde yer alan Hakkı Bey Yarımadası’nda ve Badavut mevkiinde adım adım, el ile temizlik çalışması gerçekleştirdi.

ayvalik’ta-kis-hazirligi-(4).jpg

Lale Adası’nda ise iki gönüllü dalgıçın katılımıyla kıyı temizliğine girişen ekipler günlerce devam eden çalışmanın ardından adayı pırıl pırıl yaptılar. Öte yandan sonbahar yağmurları başlamadan önce ilçe genelinde yağmur suyu drenaj kanallarının temizliğini tamamlayan temizlik ekipleri kentin kışı karşılama hazırlığını tamamlamak için gece gündüz çalışıyor. Başkan Ergin, ilçe genelinde, tabiat parkında, adalarda ve drenaj kanallarında temizlik çalışmalarının sık aralıklarla sürdürüleceğini duyurdu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.