Ayvalık Belediyesi sağlık kahramanlarını unutmadı

Ayvalık Belediyesi sağlık kahramanlarını unutmadı

Ayvalık Belediyesi pandemi sürecinde yaşamlarını tehlike atan, çok sayıda meslektaşını yitiren ve fedakarca çalışan sağlık emekçilerini unutmadı. 

Ayvalık Belediyesi Özel Kalem Müdürü Arda Bayri, salgın sürecinde büyük mücadele veren ve vermeye devam eden Ayvalık Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti. Bayri, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in hazırlattığı 400 adet hediye çantasını sağlık çalışanlarına ulaştırdı. 

ayvalik-belediyesi-kahramanlari-unutmadi-(1).jpg

Ayvalık Belediyesi Özel Kalem Müdürü Arda Bayrı, Ayvalık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Ahmet Uluat, Yataklı Hizmetler Müdürü Gönül Ayata, İdari ve Mali İşler Müdürü Yunus Emre Güldüren, Mali İşler Müdür Yardımcısı Hale Dalkıran Durmaz’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarına moral olması amacıyla, içinde Ayvalık Belediyesi öncülüğünde üretilen S.S. Ayvalık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin yeni hasat zeytinyağının, zeytin sabununun ve özenle hazırlanan 2021 Ayvalık takviminin bulunduğu çanta hediye edildi. 

ayvalik-belediyesi-kahramanlari-unutmadi-(6).jpg

Pandemi sürecinde özverili çalışmalarından dolayı Ayvalık halkı adına sağlık çalışanlarına teşekkür eden Arda Bayri, “Bu süreçte hepimizin morale ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. O sebeple belediye olarak yanlarında olmak istedik. Tüm sağlık çalışanlarımıza ve ailelerine başta sağlık olmak üzere, huzur ve mutluluk diliyoruz” diyerek Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in selamlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.