Ayvalık ulaşımı rahatlayacak!

Ayvalık ulaşımı rahatlayacak!

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık’ın sekiz farklı noktasına modern dönel kavşaklar ile trafik planlamaları yapılması için projelendirme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, planlanan projelerle, belirlenen noktalardaki trafik sorununun çözüme kavuşturulmasının ve güvenli ulaşımın sağlamasının hedeflendiğini söyledi. Başkan Ergin'in girişimleriyle başlatılan çalışmalar, Balıkesir Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülüyor. Çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Üç ay önce projelendirilen çalışmaların ardından Yunus Emre Caddesi’nde yaşanan trafik sorununa neşter vuruldu. Abdi İpekçi Caddesi ile Gönül Yolu Köprüsü’nü birbirine bağlayan Ali Bey (Cunda) ve Lale Adası’nın alternatif yolu olan 15 Eylül Caddesi’nde sıcak asfalt dökümü tamamlandı. 

Yaklaşık yedi kilometre uzunluğundaki yolun Yunus Emre Caddesi’nde yaşanan trafik sorununu rahatlatması hedefleniyor. Öte yandan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık’ın sekiz farklı noktasına modern dönel kavşaklar (trafik göbekleri) ile trafik planlamaları yapılması için projelendirme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Başkan Ergin, projede ayrıca bisiklet yolları, yaya kaldırımları, aydınlatma, trafik düzenlemesi ve peyzaj uygulamalarının da yer aldığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.