Ayvalık'ta çevre düzenlemeleri sürüyor

Ayvalık'ta çevre düzenlemeleri sürüyor

Ayvalık Belediye Başkan Mesut Ergin,  göreve seçilmesinin ardından Ayvalık Belediyesi ekipleri gözle görür bir şekilde daha rahat, daha yaşanılabilir bir kent oluşturma adına, çalışmalarını mesai gözetmeksizin sürdürüyor.

Ekipler cumartesi ve pazar günleri dahil olmak üzere yol yapım, çevre temizliği gibi belediyenin öncelikli hizmetlerine ağırlık veriyor ve Ayvalık’ın ‘Kuzey Ege’nin yıldızı’ olması yolunda aralıksız çalışıyor. Ayvalık Belediyesi olarak adeta yol yapım ve onarım seferberliği başlatıklarını ve bu çalışmayı kentin dört bir yanında uyguladıklarını belirten Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Program dâhilinde,  onarım ve bakım gereken tüm yollarda gerekli çalışmaları yürütüyoruz.” dedi.

mesut-3.jpg

10  ayda Ayvalık merkez, Altınova, Küçükköy Alibey (Cunda) Adası’nda sayısız sokakta bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Ergin, ‘Vatandaşlarımızdan gerek sosyal medya, gerek yüzyüze, gerek telefonla gelen talep öneri ve şikayetlerler doğrultusunda kentimizin ihtiyaçlarını kısa sürede tespit ederek belirtli bir program dahilinde zeytinlik arası yollar da dahil olmak üzere kilit parke, zart taşı, asfalt, stabilize yol, tretuvar, bordur, oluk taşı, duvar ve istinat duvarları gibi çalışmalara gece gündüz demeden devam ediyoruz. Zaman içerisinde bu çalışmalarımızı imkanlarımız dahilinde artırarak devam edeceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ’’dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.