Ayvalık'ta yasaklar Fen İşleri ekiplerine yaradı!

Ayvalık'ta yasaklar Fen İşleri ekiplerine yaradı!

Koronavirüs salgını yasakları nedeniyle araç trafiğinin yaşanmadığı Ayvalık’ta Fen İşleri Müdürlüğü,  hafta sonu iki günlük sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Küçükköy Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı'nda yağışlı günlerde yağmur suyu kanallarında yaşanan sıkıntıyı kısa sürede onarıp çözüme kavuşturdu.  Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, altyapı çalışmalarında, hafta içinde araç trafiğinin yoğunluğu nedeniyle ekiplerin rahat bir ortamda çalışma yapamadığını belirterek, hafta sonu iki günlük sokağa çıkma yasağının çok değerli bir fırsat olduğunu söyledi.

yasaklar-fen-isleri-ekiplerine-yaradi-(4).jpg

 Her hafta sonu iki günlük yasaklar devam ettiği sürece tam kapasite çalışıp kış sezonunu sorunsuz atlacaklarını vurgulayan Başkan Ergin, “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Paşa Bulvarı’nda yağmurlu günlerde asfalt üzerinde biriken ve araçlar için tehlike yaratan sorunu, yenilenen drenaj kanallarıyla ortadan kaldırdı. Önümüzdeki hafta sonunda ise çalışmalar Altınova Mahalesi’nde  sorunlu yerlerde devam edecek” diye konuştu.

yasaklar-fen-isleri-ekiplerine-yaradi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.