Ayyıldız, “Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız”

Ayyıldız, “Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız”

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) Ege Bölge Temsilciliği Başkan ve Yardımcıları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti.

Başkan Ahmet İmrek ve yardımcılarından bilgi alan Vali Ayyıldız, hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Kahraman şehit ailelerine, gazi ailelerine her türlü desteği vermek için yola çıkan Vakfa tam destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
 

"Önemli bir görev"
 

EMŞAV Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek, Başkan Yardımcıları Ekrem Sarıgöl, Serhat Köksal ve EMŞAV Gürcistan Temsilcisi Kürşat Kadıoğlu'nu İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Vali Ayyıldız, ekibi tek tek tebrik etti. Vali Ayyıldız; "Hayırlı bir görev için yola çıktınız. Ama bu görev ve sorumluluğu üstlenecek bir ekibi karşımda görüyorum. Yolunuz açık olsun ve hayırlı olsun" dedi. 
 

"Sayın Valimizin desteği bizim için çok önemli"
 

EMŞAV Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek de İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız'ın kendilerini makamda kabul etmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaret hakkında bilgi veren İmrek, şunları kaydetti; "Sayın Valimize EMŞAV'ı anlattık. İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesi'ndeki tüm Şehit Polis Ailelerimiz ve görevi başında yaralandığı için Gazi olan Polislerimiz ve ailelerinin yanında olacağımızı, her konuda yardım edeceğimizi bildirdik. Bu ülkede bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitlerimiz, yaralanan yiğitlerimiz var. Onların aileleri bizim ailemiz, evlatları bizim evlatlarımız. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek gereken yardımları yapıyor ve ailelere sahip çıkıyor. Bizde maddi manevi, acı tatlı her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz. Bu konuda ilk olarak İzmir Valimiz Sayın Erol Ayyıldız'ın kapısını çaldık. Sayın Valimizin desteğini almak bizim için önemli bir adım. İyi dileklerini alarak sağlam adımlarla ilerleyeceğiz.Sayın Valime çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.