Azka Otel ödülleri üçledi

Azka Otel ödülleri üçledi

Geçtiğimiz akşam Altın Marka Ödülleri'nden iki ödülle dönen Azka Otel ve Bülent Kaya, yirmi dört saat geçmeden ödülleri üçledi.

Pazartesi akşamı Hilton Bomonti Convetion Center'de gerçekleşen törende İki farklı kategoride Altın Marka Ödülü alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Azka Otel ve Bülent Kaya, Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri'nde de ''Yılın Turizm Yatırımcısı'' seçildi.

''İki kardeş halkın teveccühü ile aldığımız bu ödülü bizi tercih eden değerli misafirlerimize armağan ediyorum. Özellikle geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz bir çok projeler, sektördeki rakiplerimizi de yeni ve farklı hizmet arayışlarına sevk etti. Bu bizim için büyük bir gurur. Sektöre yön vermek Azka Otel'in temel prensipleri arasında yer alan bir olgu. Rekabet ne kadar artarsa, hizmet olgusu ve kalitesi de aynı oranda artar. Sonuçta kazanan tüketici, kazanan ekonomi, kazanan kalite olur. Bizi bu ödüle layık görenlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.''  sözleriyle ödülünü teslim alan Bülent Kaya, 2019 yılında da yatırımlarının artarak devam edeceğini dile getirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.