Azraille Dans Filmi Büyük Beğeni Topladı

Azraille Dans Filmi Büyük Beğeni Topladı

Azraille Dans Filminin galası 25 Mayıs tarihinde Ege Perla AVM'de 26 Mayıs'ta Manisa Akhisar'da gerçekleştirildi.

İzmirli genç yönetmen Sinan Uzun’un çekimlerinin tümünü İzmir’de gerçekleştirdiği Azraille Dans Filmi’nin İzmir ve Manisa’da galaları yapıldı. 25 Mayıs’ta vizyona giren komedi filmi Azraille Dans usta oyuncu kadrosuyla seyircisiyle buluştu. 

Baştan Sona İzmir imzası 

Filmin baştan sona İzmir’de tamamlanmasıyla bir ilk olma özelliği taşıyan komedi, İzmir Ege Perla AVM Cinens Sinemalarında ilk gösterimini film oyuncuları Sinan Bengier, Tuğba Özay, Yüksel Ünal, Gazi Şeker ve Süreyya Kilimci ile gerçekleştirirken galaya ilginin oldukça yoğun olduğu görüldü.

Kahkaha tufanlı gece


Gecede, film için özel olarak yapılan rap parçası eşliğinde break dans gerçekleştiren gençler kalabalığı coştururken, oyuncular fotoğraf taleplerini geri çevirmedi. Eğlenceli anlara şahit olan geceye sanat ve siyaset dünyası katılım gösterdi. 


Dans gösterisi ve oyuncularla kısa bir söyleşiden sonra filmi izlemek üzere sinema salonunda yerini alan izleyicileri ziyaret eden oyuncu kadrosu iyi seyirler dileyerek filmi seyircilerle birlikte izledi. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı filmde izleyiciler çoğu zaman kahkaha tufanına tutuldu. 


Devamı gelsin isteği

İlk gösterimin ardından salonları dolaşan yönetmen Uzun, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İzleyicilerden gelen tepkiler filmin çok güzel olduğu ve mutlaka çevrelerindeki insanların izlemesi gerektiğine yönelik olurken, devam filminin çekilmesi için izleyiciler talepte buldu. 


Filmin Konusu:  Geçimini hırsızlık yaparak sağlayan Niyazi'nin hayatı beklenmedik bir anda Azrailin gelmesi ile değişir. Ege kasabasında kardeşi Hasan (Gazi Şeker) ve annesi Gülizar Hanımla (Süreyya Kilimci) beraber yaşayan Niyazi (Yüksel Ünal) klasik bir araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirir. Hasan ise günlerini kumar oynayarak ve sevgilisi Gözde'yi (Tuğba Özay ) mutlu etmek için çalışır. Azrail, (Sinan Bengier) bir gece Niyazinin canını almak için gelir. Niyazi, Azraili ikna ederek tavla oynamasını sağlar ve tavlada Azrail’i yenerek ölümünü 1 hafta geciktirir.Bu sürede Niyazi iyilik yapıp ölmeden kalıcı bir iz bırakmak ister. Hasan kumar oynamaya devam eder amacı kumarda kazandığı parayla Gözde'yi İtalya'ya götürmektir. Azrail ve Gülizar hanım arasında da bir aşk filizlenir .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.