Baba Vahşeti: Kızını Öldürüp Kanıyla...

Baba Vahşeti: Kızını Öldürüp Kanıyla...

Kocası kızını öldürdü, kızının kanıyla duvara kendi adının ilk harfini yazdı...

Duvara Kanla Çizilmiş "Z"

Ankara'da bir binanın bodrum katında bulunan iki cesetin sırrı ortaya çıktı. Polisi yaptığı araştırmalar sonucu binanın bodrum katında bulunan iki cesedin baba ve kızı olduğu ortaya çıktı. Bodrum'un duvarına kan ile çizilen büyük Z işaretinin ise babanın kızını öldürdükten sonra duvara kanıyla çizdiği ortaya çıktı.

İddiaya göre Zehra Alkan'ın kocası olan 49 yaşındaki Ali Alkan'ın kızlarını öldürdükten sonra duvara kızının kanı ile eşinin adının baş harfini çizdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda kocasıyla boşanma noktasına gelen Zehra Alkan, kocasının isteği üzerine buluşma noktasına gitti. Zehra Alkan kocasının barışma teklifini kabul etmeyince kocası kızlarını da alarak ortalıktan kayboldu. 

Bodrumu koku sarınca ortaya çıktı

Ankara'daki evlerinin bodrumunu böcek ve koku sarınca komşuların şikayeti üzerine oraya çıkan vahşeti polis aydınlattı. Baba ve kızın cesedi oturdukları evin bodrumunda bulundu. 

Önce kızını öldürmüş

Cani adam eşi barışma teklifini kabul etmeyince evlerinin bodrumunda kızlarını öldürerek duvara kızının kanıyla eşinin adının ilk harfini yazdığı ortaya çıkarken cesetler üzerinde yapılan araştırmaya göre 127 gün önce öldükleri ortaya çıktı. 

Polisin belirlediğine göre babası önce kızını öldürerek kızının kanıyla duvara eşinin adının ilk harfini yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.