Babacan'dan 9 Eylül mesajı: Özgürlük için çalışacağız

Babacan'dan 9 Eylül mesajı: Özgürlük için çalışacağız

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 9 Eylül nedeniyle bir mesaj yayınladı. Babacan yayınladığı mesajında, değişime dikkat çekti.

Babacan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli İzmirliler! Tam 100 yıl önce bu güzel topraklar, kutlu bir zafere şahit oldu. Tüm Anadolu büyük bir birliktelikle işgali ve esareti reddetti. Kimliği, inancı ne olursa olsun insanlar tek yürek oldu, azimle ve umutla bu vatanı özgürlüğe ulaştırdılar. İşte bu zafer, ortak aklın ve birliğin eseridir. Saygıdeğer İzmirliler! İzmir’in 100’üncü doğum gününü, kurtuluşun 100’üncü yılını canı gönülden kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılında bir kez daha vurgulamak istiyorum ki DEVA Partisi olarak her bir vatandaşımızın eşitliği, özgürlüğü ve onuru için canla başla çalışacağız. Doğu batı, kuzey güney fark etmeksizin ülkemizin her bir kilometresinde adaleti, zenginliği ve refahı arttırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. İnanıyorum ki en güzel başarılarının altına hep beraber imza atacağız. Gelecek yıl kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında da özgürlük ve zenginlik istikametinde muhteşem bir değişimi yaşayacağız."

ali-babacan-20.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.